Николай Тонев да продължи да развива успешно Гълъбово
Николай Тонев да продължи да развива успешно Гълъбово / БСП
Лидерът на левицата Светла Боянчева – водач на листата
Кметът Николай Тонев да продължи да развива успешно община Гълъбово. С това послание общинската конференция на БСП в миньорския град подкрепи за следващ мандат настоящия градоначалник.

„Той доказа как една община може да се управлява ефективно и да стане по-добро място за живеене и трябва да продължи да реализира своята дългосрочна програма за развитието на Гълъбово“, подчертаха социалистите на своя форум. Те единодушно гласуваха председателят на партията Светла Боянчева, ръководител на местния парламент в този мандат, да бъде водач на листата с общински съветници на „БСП за България“. 

Делегатите са убедени, че тя ще поведе успешно както новите лица, така и утвърдените личности в листата на левицата, включваща зам.-кмета Димитър Василев, предприемача Добромир Милков и Даниел Николаев, стоматолога Иван Стоев, икономистите Диана Христова, Теодора Нончева и Теменуга Джурова, досегашния съветник Румен Янков и др. 

Конференцията даде политическа и обществена подкрепа за досегашните кметове на селата от БСП: Обручище - Станислав Габровски,  Медникарово - Кирил Кабов и Мъдрец - Тодор Янков, утвърди и новата кандидатура на Румен Проданов за кмет на село Главан.

„Подготвяме се за позитивна кампания, с която да достигнем до всеки жител на Гълъбово с идеята да му представим както постиженията на местното самоуправление, така и да разберем визията на избирателите за селото, квартала или общината. Очакват ни ползотворни срещи, които да завършат с победа за кандидатите на левицата “, заяви Светла Боянчева.