Берое продължава преговорите с Трифкович и Каранейчев
Берое продължава преговорите с Трифкович и Каранейчев / beroe.bg

Ръководството на Берое продължава преговорите с двама от играчите, които са на проби от началото на подготовката за новия сезон - Дамян Трифкович и Георги Каранейчев. Това заяви старши треньора на старозагорския тим Петър Хубчев след втората контролна среща на тима с Дунав (Русе).

„Дамян Трифкович бе контузен два-три дни. Не беше това, което очаквахме. Може и по-добре. Аз съм го видял и затова остана толкова дълго време. Може би контузията, може би притеснението, че за първи път излиза в мач. Общо взето е добър футболист. Дали остава в Берое зависи от финансовите претенции. По всяка вероятност Георги Каранейчев няма
да остане при нас, но с една скоба. Ние сме доволни от това момче. Въпрос на преговори с мениджъра му", обясни Петър Хубчев.

Въпреки успеха на тима с 4:2 обаче наставникът отправи и сериозни забележки към играчите си. „Не съм съвсем доволен от видяното. Около 70-75 минути играхме отговорно, както трябва, но след това ясно се видя, че подценихме работата. Това не може да се случва обаче. Видя се, че и не всички се влагат максимално", заяви той.