300 човека посрещат Берое на първата тренировка
300 човека посрещат Берое на първата тренировка / netinfo
25 футболисти се събраха на първата тренировка на ПФК Берое на стадиона под Аязмото. Заниманието бе изгледано от 300 почитатели на зеления клуб.Феновете посрещнаха любимците си с  факли, бомбички и огромни знамена.Капитанът на тима през миналия сезон Милчо Танев не тренира с останалите.Той бе на трибуните, а причината е, че утре 25 годишният халф ще мине под венчило, освен това полузащитникът,  все още не подписал дотовор със старозагорци. Ако Танев не се споразумее с клуба, вероятно няма да остане на стадиона под Аязмото и ще си търси нов отбор.На тренировката не присъства и ветерана Костадин Видолов,  за когото предстоящия сезон вероятно ще бъде последен в кариерата му. Старши-треньорът  Илиан Илиев остави своите футболисти на терена час и половина.

Според председателя на надзорния съвет на Берое генерал Йордан Димитров отборът  ще влезе отново в елита след този сезон.Той гарантира пред феновете и журналистите, че няма да има никакъв проблем с лицензирането на клуба.

На 29-ти този месец Берое заминава на лагер в Панагюрище, където ще остане до 12-ти юли.В последния ден от подготвителния лагер старозагорци ще изиграят и първата си контрола от предсезонната си  подготвката за Източната Б група  срещу състава на Спартак Пловдив. По време на лагера, към тима ще се присъедини синът на известния български футболист Бончо Генчев-Явор Генчев, който почти сигурно ще остане при зелените.