/ netinfo
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщават от дружеството.
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Искър", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. по ул. "Искър", бул. "Васил Левски", бул. "Ген. Данаил Николаев", по ул. "Черномен" - от ул. "Стара планина" до ул. "Искър".
 
Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. "Неофит Рилски", Център се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. по ул. "Неофит Рилски" от бул. "Витоша" до ул. "Ангел Кънчев"; по бул. "Витоша" от бул. "Патриарх Евтимий" до ул. "Петър Парчевич".
 
Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. "Любимец", кв. "Требич" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. по ул. "Погледец", ул. "Спортист", ул. "Латин Борисов Колев", ул. "Доло".
 
Заради подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. "Народно хоро", кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. по ул. "Народно хоро" от ул. "Буземска" до ул. "Брезов рид".
 
Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти на ул. "Мъдрен" и ул. "Шипченски проход", ж.к. "Христо Смирненски" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. в района на ул. "Слатинска", ул. "Камчия", ул. "Слатинска река", ул. "Гео Милев"; по бул. "Шипченски проход" от ул. "Акад. Георги Бончев" до ул. "Христо Чернопеев".
 
Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Петко Ю. Тодоров", ж.к. "Стрелбище" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.30 ч. по бул. "Петко Ю. Тодоров" от ул. "Орехова гора" до ул. "Мидия".
 
Във връзка с изграждане на връзка между съществуващ уличен водопровод и новоизграден на бул. "Цариградско шосе" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. в района на бул. "Цариградско шосе" 90 и 96.