/ netinfo
На 24 април 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мъдрен“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Мъдрен“ от ул. „Александър Момчев“ до ул. „Христо Халачев“ и ул. „Христо Халачев“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мъдрен“ ъгъла с ул. „Христо Халачев“. 
 
На 24 април 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Славия“ жк. „Славия“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Бл. 5, бл. 6, бл. 7, бл. 8, бл. 9, бл. 10, бл. 13.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушко изворче“ срещу ОДЗ „Св. Иван Рилски“. 
 
На 24 април 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Латинка“ кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Яне Стоянов“, ул. „Лесновска“, ул. „Латинка“, ул. „Карашка“, ул. „Слънчево утро“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яне Стоянов“ пред 58 ОДЗ. 
 
На 24 април 2017 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“ кв. „Подуене“, се налага пиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Блага Димитрова“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Георги Пеячевич“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Блага Димитрова“ ъгъла с ул. „Петър Богдан“. 
 
На 24 април 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мургаш“ кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чавдар“, ул. „Мургаш“, ул. „Малина“ по ул. „Река Елешница“ от ул. „Мургаш“ до ул. „Чавдар“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар“ ъгъла с ул. „Мургаш“. 
 
На 24 април 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Евлия Челеби“ кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Евлия Челеби“ от ул. „Лазарополе“ до площад „Сред село“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Евлия Челеби“ ъгъла с ул. „Лазарополе“. 
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
 
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.