Спират водата на различни места в София на 6 април
Спират водата на различни места в София на 6 април / netinfo

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 април  2016 г. (сряда).

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Ангел войвода" в жк "Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 00.00 до 8.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Ангел войвода" от ул. "Златица" до ул. "Макгахан", по ул. "Клисура" от ул. "Ангел войвода" до ул. "Родина".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. "Никола Вапцаров" в район "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Шиварски път", бул. "Никола Вапцаров" №57, №61, №61А.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. "Буземска" в кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Буземска" бл. 3 вх. А, вх. Б, вх. В, вх. Г.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Парчевич" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Парчевич" от бул. "Витоша" до ул. "Ангел Кънчев".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 1 в кв. "Враждебна" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. 1, ул. 5, ул. 8, бул. "Ботевградско шосе".

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Асен Игнатов" в с. Бусманци се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на кв. "Нова Враждебна" и карето между ул. "Пчелина", ул. "Асен Игнатов", ул. "Ген. Гурко", ул. "Средно ливаде", ул. "Перуника", ул. "Чукура", ул. "Троянски път".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Гено Киров" в кв. "Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района по ул. "Петър Борисов Величков" от ул. "Гено Киров" до ул. "Нешо Бончев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.