"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Днес във връзка с пресвързване на уличен водопровод в м. Детски град се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

М. Детски град и Англо-Американско училище.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

Зоната със слабо налягане:
- с. Лозен;
- ж.к. „Младост“ 2;
- ж.к. „Младост“ 3;
- ж.к. „Младост“ 4;
- Академия на МВР.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Асен Киселинчев“.

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Борис Николов“, с. Яна се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

с. Яна

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ - пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.