„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с извършване на строителноремонтни дейности в кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Западна" и Селскостопанска академия и между ул. „Суходолска", ул. „Банско", бул. „Възкресение" и ул. „Кубан".

Високата цена на тока е на път да удави ВиК сектора у нас

Водоподаването от 23:00 до 03:00 часа на 31 март - четвъртък на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Врана“ до АМ „Тракия“ - 1-ви км. Поделение на СОБТ в.з. Врана-Лозен триъгълника.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Суходолска“ на кръстовището с ул. „Западна“.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности във в.з. Врана-Лозен триъгълника се налага спиране на водоподаването от 23:00 до 03:00 часа на 31 март (четвъртък) на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Врана“ до АМ „Тракия“ - 1-ви км.

Поделение на СОБТ в.з. Врана-Лозен триъгълника. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цариградско шосе“ на кръстовището с ул. „Стар лозенски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800/ 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.