Бой след катастрофа на столичен булевард
85163
Бой след катастрофа на столичен булевард
Бой след катастрофа на столичен булевард
  • Бой след катастрофа на столичен булевард
  • Бой след катастрофа на столичен булевард

Пореден случай на брутален побой на пътя. Два автомобила катастрофираха на столичния булевард "Черни връх", а шофьорите им пребиха водача на кола, която ги засякла. Въпреки че очевидци незабавно подали сигнал на тел. 112, полицията дошла след час, каза пред Дарик свидетелят на инцидента Красимир Маринов.

Около 12.30 на обяд три автомобила - БМВ, "Хонда" и "Шкода", се движат на столичния булевард "Черни връх". След като шофьорът на Шкодата засича другите два автомобила, следва сблъсък. При инцидента е пострадала леко жена, пътувала в един от автомобилите.

Трима пребиха шофьор в София, защото им изсвирил с клаксон

На пътното платно се завихря екшън, подобен на онзи на "Оковръстното шосе" преди две седмици.

"Шкода Октавия" направи ляв завой от локалното платно по самия бул. "Черни връх" по посока на хотел "Хемус". В това време идваше джип БМВ с нормална скорост, а "Хонда Сивик" се движеше бързо. "Хондата", за да избегне удар с "Шкода"-та, която направи ляв завой, влезе в насрещното и се удари челно в БМВ-то", разказа Маринов.

Въпреки че от МВР са задържали само един от участниците в катастрофата - 35-годишен криминално проявен, Маринов е категоричен, че двама мъже са нанесли бруталния побой над шофьора на "Шкода"-та.

"Шофьорът на "Хонда"-та отби точно пред моя гараж и излезе да види какво става. Оттам излязоха и двамата шофьори на другите коли и го размазаха от бой, оставиха го да лежи. Той беше целият в синини, кръв. Ритаха го в главата, докато стоеше безжизнен на булеварда", каза Маринов и твърди, че се обадил незабавно в полицията, а час по-късно пристигнали двама полицаи.

Вижте кои са най-опасните кръстовища в столицата

От МВР отрекоха патрулът, изпратен след сигнала, да е пристигнал след един час. Според тях екипът се е отзовал незабавно. По думите на свидетеля Маринов "подкреплението" на шофьора на джипа е пристигнало на мястото на катастрофата по-бързо от полицията. Според него буквално след минути на мястото паркирал още един джип, от който слезли трима гологлави, едри мъже, облечени в анцузи, които застанали редом до приятеля си и започнали да крещят на пребития мъж.

Снимка и видео: Novanews.bg