Зрелищно реми между Спартак /Вн/ и Сливен
Зрелищно реми между Спартак /Вн/ и Сливен / netinfo
В мач от 3-я кръг на А група Спартак Варна и Сливен завършиха 2:2 и по този начин двата отбора продължават да нямат загуба от началото на сезона.

В 15-та минута Цанков не се разбра със защитник на Спартак и Иван Стоянов стреля опасно, но топката бе избита и в последствие попадна във Велев, който я прати в мрежата на домакините за 0:1.

Две минути по-късно Иванович бе съборен в наказателното поле на Сливен и съдията Александър Костадинов даде дузпа за домакините.

Наказателният удар бе реализиран от бразилския футболист на „соколите” Даниел Моралес.

В 26-та минута гостите от Сливен отново поведоха в резултата, след като след центриране от пряк свободен удар в наказателното поле на Спартак, Иса с глава прати топката във вратата на Цанков

Домакините стигнаха отново до изравнително попадение в 47-та минута след двойно подаване между Боев и Моралес и бразилецът излезе сам срещу Чавдаров и прати топката в мрежата на Сливен.

В 62-та минута старши треньорът на Сливен Драголюб Симонович бе изгонен. Осем минути по-късно Коста Янев получи втори жълт картон за нарушение срещу Георгиев и напусна терена.