Волен Сидеров даде червен картон за Лечков
Волен Сидеров даде червен картон за Лечков / Дарик - Сливен

Фамозния халф, както бе наричан някога Йордан Лечков, получи в Сливен червен картон от лидера на АТАКА Волен Сидеров. „Червен картон за халфа - това е предизборното лого, което вече се оформи в Сливен. Тук става ясно, че има едно лошо управление, има обществена нагласа то да бъде сменено и у АТАКА няма никакво съмнение, че то трябва да бъде сменено. Досегашното управление на кмета не е добро за Сливен и нас не ни интересува кмета на един град дали е от ГЕРБ или от друга партия", отсече Сидеров. А младежи от АТАКА приготвиха за кмета лопата с панделка, за да свърши нещо за разкопания град.

Според лидера на АТАКА президентът е част от кръгове, които водят страната към хаос и държавен преврат, само и само олигархията, която действаше пак да е на власт. „Ние сме дали принципна подкрепа за управлението на ГЕРБ и аз не мога да предателствам и да измикярствам, аз не съм нито Яне Янев, нито съм с двойна резба, или Костов, който трябва да бъде в затвора доживот, защото опоска България като след война, коментира Сидеров.

Той съобщи, че ще бъде зададен въпрос в парламента и ще бъде поискана оставката на шефа на полицията в Казанлък, след като вчера полицаи наблюдаваха как се извършва престъпление от общ характер, когато роми разграбваха продаден завод.

МВР е сложна и напластена с негативи система и тя има нужда от много сериозно разчистване и филтриране, както и в ДАНС. Там все още има ешелони на властта и хора най-вече на БКП и БСП, от които произтичат скандалите. Там има хора, които са били от двете страни на барикадата, какъвто е самия Алексей Петров. Бойко Борисов не трябва да се поддава на подлото внушение, че ако се освободи от Цветан Цветанов, всичко ще е наред. Точно затова Борисов трябва да държи на него, за да се довършат нещата. Години наред буквално се нареждаше и на шефовете на дирекции на МВР и имаше негласна директива да си затварят очите пред циганската престъпност" каза Сидеров и гарантира, че знаел от местен полицай, че бившия шеф на областната дирекция в Сливен лично казвал на подчинените си, че „ако още веднъж види циганин в ареста ще хвърчат глави".

Волен Сидеров бе на среща с актива на партията от Сливенска област. До общинската зала "Май" бяха допускани само хора с членски карти. Не бяха допуснати някои бивши и настоящи атакисти, които обявиха пред Дарик, че в залата имало само предварително поканени.

В Сливен стана ясно още, че АТАКА ще издига самостоятелна кандидатура за кмет, както и във всички общини, с изключение на смесени райони, където има нужда от обединяване срещу доминацията на ДПС.