/ община Сливен
Военният стадион Военният стадион в Сливен вече е окосен
"В добро състояние са стадионите и спортните съоръжения в Община Сливен", съобщи кметът Стефан Радев. На територията на града има три стадиона. Най-големият от тях се намира на територията на парк „Юнак“. Той е отдаден на концесия и се стопанисва от концесионера и футболен клуб „Сливен 2000“.

Стадионът има три игрища – основно и две третировъчни. Всички те са в отлично състояние. Там се намира и лекоатлетическата писта, на която тренират спортните клубове от града.
 
Така нареченият „Военен“ стадион се стопанисва от община Сливен. Приключи окосяването му. Предстои теренът да бъде обезпаразитен срещу кърлежи. Гражданите могат да спортуват спокойно на съоръжението, допълват от Общинско предприятие „Озеленяване“.

От там допълниха, че приоритетно се окосяват детските площадки в града. През тази седмица ще се извърши обезпаразитяването на вече окосените площи.

Наред с това продължава окосяването и в сливенските квартали.Общински е и стадионът в кв. „Речица“. И двете спортни площадки се поддържат. В момента там се провежда дезакаризация .