Полицията продължава да издирва 17-годишното момиче от село Дъбово
Полицията продължава да издирва 17-годишното момиче от село Дъбово / netinfo

Областна дирекция “Полиция” – Ямбол продължава да издирва 17-годишната Десислава Христова от с. Дъбово, общ. Болярово. Момичето е в неизвестност от 26 март тази година и от тогава е обявена за общонационално издирване.

От полицията умоляват гражданите, ако имат информация за местонахождението на момичето да се обадят в най-близкото РПУ. Анонимността е гарантирана.

Десислава е изчезнала от Дома за деца и юноши “Юрий Гагарин” в Ямбол, където е била настанена. Преди това също е напускала Дома многократно и, след издирване от полицията, е връщана. Последно е разговаряла с родителите си в Дъбово на 24,25 и 26 юни, уточняват от полицията.

От март досега служители от Областната дирекция са провели множество оперативно-издирвателни мероприятия, но момичето все още не е открито.

Вчера бащата на Десислава подписа в ОДП – Ямбол декларация, че е съгласен снимката на дъщеря му да бъде публикувана в медиите. Десислава Христова е висока около 165 см, слаба – около 47 кг., със светло кестенява коса и пъстри очи.