Мария Илиева ще е дама на бала на Милен Йорданов в Нова Загора
Мария Илиева ще е дама на бала на Милен Йорданов в Нова Загора / netinfo

Новозагорският лекоатлет Милен Йорданов, който тази година е абитуриент в Професионалната гимназия по селско стопанство ще бъде придружен от певицата Мария Илиева на своя абитуриентски бал. На 15 май приключи традиционната кампания „Бъди звезда на бала". Когато изпълнителката на „Лунен сън" му позвънила, той подскочил от щастие и му е отнело известно време да повярва, че именно той е нейният избраник.

„Пътувах към Стара Загора и бях в колата когато Мария ми се обади. Започна да ме пита как съм, какво правя. Аз обаче не очаквах да ми се обади и попитах с кого разговарям. Когато ми каза, че е Мария Илиева не можах да повярвам, че това се случва на мен. Семейството ми е много щастливо.", разказа пред Дарик Милен Йорданов.

Ето как описа мечтаната за него дама в писмото си Милен: „Нейната харизматична личност ме покори още през 2001 г., когато случайно ми попадна дебютния й албум „Лунен сън", всяко парче от този албум ме караше да настръхвам и да слушам албума й пак и пак.
Може би ще се запитате, защо искам Мария Илиева да е моя дама на бала. Всяко момче мечтае да бъде с принцеса на бала! Аз мисля, че моята принцеса в балната нощ е Мария Илиева!".

Мария не устоя на романтичното му предложение и ще го придружи на 23 май на неговия бал в Нова Загора.

Повече от месец завършващи тази година момчета и момичета от цялата страна изпращаха писма с посланията си към Мария и Любо с надеждата те да изберат точно тях и да ги придружават на бала.

Абитуриентката в великотърновската Професионална гимназия по моден дизайн Виолета Колева е щастливката, която ще бъде придружена на бала си от Любо, бившият вокал на група „Те".