Любовна драма причина за мелето край бензиностанция в Нова Загора
Любовна драма причина за мелето край бензиностанция в Нова Загора / dariknews.bg, архив

Неуредени лични отношения между роми е причината за мелето до бензиностанция в Нова Загора, след което двама са в болница, а един в ареста. Служители на РУ „Полиция” - Нова Загора са установили участниците в сбиването, станало 00,33 часа вчера - трима мъже от Мъглиж и трима от кв. ”Шести” в Нова Загора, а не седем, както са съобщили участниците в началото. Двете групи си уредили среща в полунощ край бензиностанцията. Инцидентът започнал със скандал, на любовна основа, и прераснал в сбиване, в което са участвали и двете групи.

Пострадали са по един от двете групи. Единият е от Мъглиж, на 33 години и е бил откаран в болницата в Сливен с разкъсно-контузна рана на главата и комоцио след удар с бухалка. Той отказал лечение, но по-късно му станало лошо и потърсил такова в Стара Загора, тъй като пътувал в тази посока. Другият пострадал е от Нова Загора и е в болницата в Раднево, където е настанен за оперативно лечение след удар в ръката с нож.

 

В полицейския арест в родния си град Нова Загора е задържан 30-годишен мъж, водач на групата от кв. „Шести”. Работата по случая продължава.