кмет Нова Загора с жителите на Полско Пъдарево
кмет Нова Загора с жителите на Полско Пъдарево / община Нова Загора
Кметът Николай Грозев стартира поредица от срещи с кметовете и жителите на малките населени места в община Нова Загора. Инициативата е във връзка с приетата Капиталова програма и има за цел хората да бъдат запознати с планираните ремонтни дейности.

Желанието на кмета е, както да осигури прозрачност, публичност и информираност за работата си, така и да се запознае на място с проблемите и желанията на местните хора.

Първата от планираните срещи се проведе  днес  в село Полско Пъдарево. На нея, кметът Грозев, заедно със заместник-кметовете Маргарит Тодоров и Светла Стоянова, представи капиталовите разходи за 2017 година, предвидени за благоустрояване на Полско Пъдарево и малките населени места в общината. Разгледан бе предстоящият основен ремонт на площада в селото, както и бъдещите инвестиционни намерения и проекти. Николай Грозев отговори на всички поставени въпроси, които засягаха основно инфраструктурата и опазването на обществения ред, като посочи, че ще продължи да работи за запазване и подобряване условията на живот в селата.

„Предстои ни да изпълним много инфраструктурни обекти, за които е изключителна важна ясната визия и доброто планиране. Диалогът с гражданите ще ни помогне да реализираме качествено и в срок всички предвидени дейности. Вярвам, че когато работим заедно с тях за нещо добро и полезно – то непременно ще се случи.” - посочи още кмета Грозев.