„Имаме ясна, структурирана и изпълнима програма. Усилията ни са насочени към увеличаване на доходите на хората и развитие на индустриалната зона. Ще работим за по-добра градска среда, ремонт на кварталите, както и за по-добра транспортна инфраструктура и по-чист и зелен град". Това заяви кандидатът за кмет на Сливен от ГЕРБ Стефан Радев пред NOVA.

Подвижна секция ще има в Сливен за местните избори

„Кампанията в Сливен протича относително спокойно. Опонентите се опитват да действат с фалшиви новини и компромати, но засега не им се получава. Чисто професионално ми липсва алтернативна на нашата програма за управление. Би било добре за гражданите да има такава”, каза още той.

По думите му той и екипът му имат структурирана, ясна и изпълнима програма. „Усилията ни са насочени към увеличаване на доходите на хората и развитие на индустриалната зона. Ще работим за по-добра градска среда, ремонт на кварталите, както и за по-добра транспортна инфраструктура и по-чист и зелен град”, каза още той.

Как да гласувате на местния вот, ако личната ви карта е изгубена, открадната или повредена?

„Кампанията ни е дигитално грамотна. Освен подкаст имаме и YouTube канал. Със сигурност за по-младата аудитория това е един атрактивен начин за комуникация. Така с по-малко средства може да се достигне до голяма аудитория”, посочи Радев.

Цялото интервю със Стефан Радев гледайте във видеото.
 
nova.bg