Дарение в детски градини от община „Тунджа”
Дарение в детски градини от община „Тунджа” / netinfo

Кметът на община „Тунджа” Георги Георгиев и началник щаба на Авиобаза Безмер майор Пейо Дончев предоставиха на деца от целодневната детска градина в с. Безмер и на Обединено детско заведение в с. Веселиново нови обувки от български производители. Обувките са предоставени от Спортен клуб „Щурмовик” при Авиобаза Безмер на младежките неправителствени организации „Младите за Безмер” и „Младежта – европейското бъдеще на Веселиново”, които извършиха разпределение на дарението на база постъпили заявления от директорите на детските заведения.

Дарение в детски градини от община Тунджа
netinfo

Връчването на обувките на децата в двете села стана в присъствието на родители, учители, кметовете на Безмер и Веселиново и представители на младежките организации. Сред гостите беше и заместник-кметът на общината Станчо Ставрев.

Кметът Георгиев и майор Дончев изразиха вълнението и задоволството си да бъдат част от тази благотворителна акция, с която се подпомагат деца от семейства в затруднено материално положение. Те подчертаха, че и занапред имат желанието и волята да утвърждават в съвместната си работа ценности като благородство и дарителство, които са изключително важни в днешното трудно време.