БСП: В Сливен живеят граждани, а не служители на корпорация
БСП: В Сливен живеят граждани, а не служители на корпорация / Предизборен щаб

„БСП показа най-добри резултати в Сливен от всички областни центрове в страната, въпреки средствата, използвани в кампанията срещу нашите кандидати. Шансът за Сливен е да продължи управлението, което свърши реални неща за хората. Дадохме отпор на похода на ГЕРБ към властта, който в цялата страна се осъществи не без натиск и с инструментите на държавната машина. Но в Сливен живеят граждани, а не служители на апарат и корпорации", каза председателят на Общински съвет на БСП Атанас Делибалтов.

Разчитаме на всяка подкрепа, поставена на принципна основа, ръководена не само от партийния интерес, а от интереса на Сливен, е позицията на БСП.

Партията вече има 11 избрани кметове на села от първи тур в община Сливен. 16 от кандидатите й отиват на балатож идната неделя".

„Имаме шанс за стабилност след обръщането на негативната посока през последните 4 години. Благодаря на всички, които гласуваха за мен в неделя. Благодаря и на останалите, които упражниха правото си на избор. Няма нужда да ни обещават поредната промяна, тя вече е факт. Шансовете са големи и очакваме вашата подкрепа да е още по-силна 1 ноември", каза кандидатът за кмет на Сливен инж. Кольо Милев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление