Подготовката за строително-ремонтните дейности по уличната мрежа в Шумен започват от днес
Подготовката за строително-ремонтните дейности по уличната мрежа в Шумен започват от днес / Деян Герговски
Подготовката за строително-ремонтните дейности по уличната мрежа в Шумен започват от днес, съобщиха от пресцентъра на Общината.

По предварително изготвен график най-напред ще започне изкърпване и машинно преасфалтиране на ул. “Преслав” – от бул. “Велики Преслав” до  ул. “Владайско въстание”. Ще се работи поетапно, на отделни участъци до бул. “Мадара”.
 

Дарик
Деян Герговски


От администрацията призовават гражданите да не паркират автомобилите си в тази част на улицата във времето от 7.00 до 20.00 часа, за да не се затрудняват строителните дейности.
 
След ремонта: ул. Преслав става еднопосочна

Западният тротоар срещу новия паркинг на ул. “Преслав” в отсечката от ул. “Съединение” до бул. “Мадара” също ще бъде ремонтиран. Най-напред ще започне изграждането на нов бордюр, ще бъдат отстранени старите и изпочупени плочки, а новият тротоар ще бъде от асфалт. Предстои и цялостно преасфалтиране на пътното платно в тази част на улицата.
 
В началото на следващата седмица ще започнат подготовката и преасфалтирането на ул. “Хан Аспарух” в участъка от бул. “Плиска” до ул. “Цар Иван Александър”. Цялостно обновяване на асфалтовата настилка ще бъде извършено на ул. “Войвода”.
 
Затварят временно част от улица заради премахване на дървета

Гражданите ще  бъдат своевременно информирани за адресите, където по предварително изготвен график на следващ етап ще продължат строително-ремонтните работи по улиците в Шумен.
 

Подготовката за строително-ремонтните дейности по уличната мрежа в Шумен започват от днес
Деян Герговски


Фирмата “Автомагистрали – Черно море”, АД е изпълнител на текущия ремонт на уличната мрежа в общината. Договорът е подписан в края на миналата година и е на стойност 1 110 000 лева с ДДС.
 
За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари