Дарик
Дарик / Деян Герговски
Трима са задържани  за нанесена телесна повреда на 28-годишен шуменец.

Около 18:30 часа на 2 ноември  пред търговски обект на ул.“Бели Лом“ в Шумен  И.Г.  се качил в лек автомобил „ Мерцедес“, в който имало трима мъже.

След като потеглили  мъжете нанесли   побой над шуменеца.Отнета му е лична карта, мобилен телефон и сумата от 100 лева.

Мъжът е изоставен в село Буйновица. След преглед в МБАЛ- Шумен е установена фрактура на осмо ребро в дясно на гръден кош и частичен пневмоторакс.  

Пострадалият  е настанен за лечение в болничното заведение.
Случаят е докладван на дежурен прокурор в Районна прокуратура- Шумен.

Криминалисти започнали работа по установяване на извършителите, като предположенията били за неуредени лични взаимоотношения.  На 3 ноември след съвместни действия със служители на РУ- Исперих извършителите са установени.

Това са 25-годишен мъж от гр. Исперих и братя на 28 и 33 г. от село Китанчево. При съвместна работа на полицейски служители от РУ- Исперих и РУ- Шумен са намерени и иззети отнетите вещи по време на деянието.

Тримата мъже  са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен до изясняване на случая. Изяснено било, че мъжът от Исперих е извършител на деянието, а братята са съпричастни.  

28-годишният шуменец е известен на полицията с държане  на наркотични вещества. Мъжът от Исперих е криминално проявен, съден е за притежание на наркотични вещества .

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.