Товарът на камиона е разпилян
Товарът на камиона е разпилян / dariknews.bg
Поради възникнал инцидент с аварирал товарен автомобил на територията на област Бургас се налагат промени в движението, съобщиха от полицията.

На пътното платно се е преобърнал влекач с ремарке с ямболска регистрация, превозващ нахут. Товарът се е разпилял по пътя, има и изтичане на гориво от машината.

Товарът на камиона е разпилян
dariknews.bg


Преустановено е движението по пътя Шумен - Карнобат на територията на област Шумен. Ще бъдат обособени два пункта за отклоняване на на движението край село Ивански и град Смядово, като превозните средства ще се отклоняват през село Ивански, Кълново и Янково за включване в пътя Провадия - Айтос.

В 15.15 часа
от Агенция пътна инфраструктура съобщиха, че движението на автомобили до 10 тона се осъществява в едната лента по пътя Прилеп - разклона за с. Камчия /Ришки проход/.

Трафикът на товарни автомобили над 10 тона се пренасочва през „Айтоски“ проход. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Водачите на МПС да се движат с повишено внимание по пътя Шумен - Карнобат и спазват указанията на полицейските служители, регулиращи движението.

Товарът на камиона е разпилян
dariknews.bg


За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.