/ netinfo
Огненото момиче с кадифения глас Рут представя в Шумен новия си албум “Confidence. Truth”.

Роден по пътя на израстването ѝ като артист и като човек, той носи личната истина на Рут. Заглавието обединява думите „увереност“ и „истина“, а в тях елегантно е вплетено и името на самата вокалистка. Още със създаването си Confidence. Truth е замислен като комерсиален албум.

И той вече постига своите успехи сред по-широката публика с хитове като Oceans, Run и Tokyo. Но определението „комерсиален“ не бива да ни заблуждава относно качеството на албума и професионализма, с който е направен. Музиката в Confidence. Truth стъпва върху солидната основа на соул, R&B и фънк и се разгръща в модерен прочит със съвременни елементи.

Албумът е записан в Лос Анджелис в студиото на RedBull. Аранжиментите за струнния оркестър са дело на Владимир Джамбазов, който ще застане на диригентския пулт в зала „Проф. Венета Вичева“.

На сцената ще видим още Филип Александров – калвишни, Богомил Енчев – ударни, китариста
Александър Славчев, Светослав Неделчев (Козмо) – бас, Божидар Василев – тромбон и беквокала Волен Милчев.

Събитието ще се състои в четвъртък, 21 декември от 19:00 часа в зала „Проф. Венета Вичева“. Билетите са в продажба на касите на Младежки дом всеки работен ден от 15:30 до 18:30 часа на цена от 10 лв.

За повече информация телефони: 0879/ 320 - 1033 и 0899/ 817 - 808.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари