Разградските кандидат-нотариуси – двойкаджии и тройкаджии
Разградските кандидат-нотариуси – двойкаджии и тройкаджии / netinfo
Една трета от явилите са на писмения изпит за нотариуси в Разградски регион са оценени с двойки от комисията, определена от правосъдното министерство. За шест места – по две в Разград, Исперих и Кубрат - бяха подали документи 36 юристи, седем от тях не се явиха на изпита.

Оценка, която допуска явяване на устния изпит, са получили само две дами. Изискването бе работата на кандидатите да бъде оценена най-малко на 4,00. Иванка Башева-Йорданова има 4,60; нейното първо желание е да стане нотариус в Кубрат, второ – в Русе, трето – във Варна. 4,20 има Адриана Филчева – Календжиева, която е с първо желание Русе, второ – Исперих, трето – Кубрат.

Двойки на изпита имат шефа на Съдебна полиция Милен Грозев, адвокатът от Разград Румяна Скопакова и Алкин Моллов от Исперих. Оценка 2,20 е получила адвокат Йорданка Кондиева; 3,00 – адвокат Иводор Цанев; 3,00 – адвокат Надежда Василева; 3,00 – председателят на ОИК за последните местни избори Филип Стоянов; 3,20 – прокурорът от Окръжна прокуратура Тихомир Тодоров.