Промоция на моторни триони STIHL
Промоция на моторни триони STIHL / netinfo

Моторните триони с марка STIHL са машини, разработени и изпълнени с изключителна прецизност. Постигат голяма производителност при поддръжка на личното стопанство или градината, за дърводобив или нарязване на дърва за огрев. Това са резачки, на които винаги може да се разчита.

На вниманието на своите настоящи и бъдещи клиенти STIHL предлага есенна промоция на моторни триони и електрически верижни триони - с подаръци и атрактивни цени. Предложенията обхващат различни модели, за да покрият съответните нужди на клиентите си.


Групата моторни триони, предназначени за работа в двора и дома, както и дървата за огрев са леки, мощни и компактни. Новите предложения са моделите MS 231 и MS 251- с намален разход на гориво и количество отделени вредни газове. Всъщност, който и от моделите в този клас да изберете, ще получите желаният резултат.


Следващата група моторни резачки - средният или фермерски клас са подходящи освен за фермерите - в селското стопанство, така и за занаятчийски и ландшафтни дейности. Това са универсални машини, осигуряващи мощност и комфорт при сроителни работи, дърва за дома, помощни дейности в овощната градина и др. Тук нови модели са MS 271, MS 291 и MS 391 - с до 20% по-нисък разход на гориво и с до 50% намалено отделяне на отпадни газове, в сравнение с конвенционалните модели.


Професионалните моторни триони STIHL са произведени съобразно високите изисквания за голямо натоварване в горското стопанство и лесовъдството. Използването им в дърводобива ги подлага на ежедневни предизвикателства, с които моторните резачки се справят с помощта на голямата си мощност и комфортно изпълнение. Новото в този клас машини е моделът MS 362 - с до 20% по-нисък разход на гориво и до 50% по-малко отпадни газове, в сравнение с конвенционалните модели двутактови двигатели STIHL без технология 2-MIX, оборудвани с дълготрайна филтрираща система и ниско ниво на вибрации.

Възползвайте се от чудесните предложения на марка STIHL и фирма ПАО комерс ЕООД

http://pao.bg/