Ограничения за Великден
Ограничения за Великден / dariknews.bg
От общинската администрация информират гражданите, че във връзка с провеждането на великденските празници временно се затваря движението на моторни превозни средства по ул. “Климент Охридски” в участъка от кръстовището с “Цар Иван Александър” до кръстовището с бул. “Славянски”. Временно се затваря движението също и по улица “Цар Иван Александър” в участъка от кръстовището с ул. “Хан Крум” до кръстовището с улица “Климент Охридски”. Промяната важи за времето от 24.00 часа на 15 април (събота) до 01.00 часа на 16 април (неделя).
 
Въвеждат се временни ограничения за движение и по северното платно на бул. “Симеон Велики” в участъка от кръстовището с ул. “Цар Асен” (ТП НОИ-Шумен) до кръстовището с ул. “Август Попов” (хотел Шумен) от 24.00 часа на 15 април (събота) до 01.00 часа на 16 април (неделя).
 
Във връзка провеждането на празничния великденски концерт на 16 април на площад “Кристал” в Шумен ще бъде спряно движението на моторни превозни средства  по ул. “Климент Охридски” от 10.00 до 14.00 часа.


За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.