Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна / Thinkstock/Getty Images
Полицаи хванали водач да шофира пиян минути след като спрял да си прави селфи в района на пътнотранспортно произшествие в село Илия Блъсково. Инцидентът на кръстовище в селото станал около 16:40 часа вчера. 

70-годишен шофьор от катастрофата край Смядово е с фрактури

Водач на автомобил "Тойота Корола“ с шуменска регистрация не пропуснал движещия се по път с предимство водач на БМВ 316 също с шуменска регистрация. Двете коли се блъснали. 26-годишният мъж, който бил зад волана на БМВ-то, получил фрактура на носа вследствие на катастрофата, станало ясно при преглед в шуменската болница. Мъжът бил освободен за домашно лечение.

Жена пострада при инцидент с камион край село Панайот Волов (СНИМКИ)

Водачът на "Тойота"-та е тествана с дрегер, не е отчетено наличие на алкохол. При отработване на произшествието до автомобилите спрял мъж, който започнал да си прави селфи на фона на произшествието. Помолен бил да напусне мястото.

Тръгнал си, но униформените забелязали, че се качил да управлява товарен автомобил  "Мерцедес Спринтер“. Спрели го за проверка малко след като потеглил.  39-годишният мъж от село Дибич бил тестван бил с дрегер, който отчел 2,58 промила алкохол в издишания въздух. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.