Откраднаха луксозен автомобил на шуменски адвокат
Откраднаха луксозен автомобил на шуменски адвокат / cнимки: Дарик-Шумен

Автомобилът на шуменския адвокат Ивайло Тошев е бил откраднат днес. За това съобщи пред Дарик самия Тошев. Той разказа, че джипът му „Тойота Ленд Круизер" е изчезнал в следобедните часове - между 14:20 - 14:37 ч. от бул. „Славянски" в центъра на Шумен.

Ивайло Тошев разказа, че е паркирал автомобила си докато е бил в близък магазин, когато слеед няоклко минути излязъл обаче колата била изчезнала. „Помислих, че е шега в началото", заяви адвокатът. По думите му след като разбрал, че джипът е бил откраднат моментално е подал сигнал в полицията. „Установихме от приятели и таксиметрови шофьори, че през кв. „Тракия" е напуснал пределите на града, карал е с изключително висока скорост, твърде опасно", каза още Тошев.

Откраднаха луксозен автомобил на шуменски адвокат
netinfo

Важно уточнение е, че откраднатия автомобил „Тойота Ленд Круизер 200", черен на цвят, е с регистрационен номер Н 7777 ВК, бащата на Ивайло - Кирил Тошев, който също е юрист, притежава абсолютно същия автомобил, но с регистрационен номер Н 7777 ВН.

От шуменската полиция потвърдиха, че автомобилът е изчезнал. „Тойота"-та е обявена за издирване, работата по случая продължава.