Ограничават движението в Шумен заради Ендуро-шампионата
Ограничават движението в Шумен заради Ендуро-шампионата / netinfo

За периода от 08:30 до 10:30 часа на 17 ноември ще бъде забранено движението на автомобили по бул. “Славянски” в Шумен в участъка от кръстовището с ул. “Карел Шкорпил” до кръстовището с ул. “Адам Мицкевич”, това съобщиха от полицията. Забраната се налага, заради преминаване на участниците от Ендуро-шампионата, който ще се проведе в Шумен и околностите на града.

Колоната с мотоциклети ще бъде водена от пилотен полицейски автомобил по маршрут хотел Шумен, бул. “Симеон Велики”, ул. “Панайот Волов”, бул. “Славянски”. На кръстовищата по този маршрут движението ще бъде регулирано от полицейски служители.

След като бъде даден официалния старт на проявата колоната, водена от полицейски автомобил ще премине по маршрут ул. “Адам Мицкевич”, ул. “Съединение”, ул. Петлешков”, подход към Паметник “Създатели на българската държава”.

След приключване на етапа около 17:00 часа колоната ще премине по маршрут Паметник „Създатели на българската държава”, ул. “Петлешков”, ул. “Съединение”, бул. “Симеон Велики” до хотел Шумен.

На 18 ноември около 09:00 часа мотоциклетите ще преминат по маршрут бул. “Симеон Велики”, ул. “Университетска”. На кръстовищата по този маршрут движението ще бъде регулирано от полицейски служители.