Лечението е стопило наполовина тумора
Лечението е стопило наполовина тумора / netinfo
След лечение 17-годишният Николай Иванов от Шумен вече се подобрява, съобщиха близките му.

За заболяването си Николай разбра, след като забелязал подуване на окото, дни преди да направи изследване в ДКЦ Св. Марина имал следи от кървене по носа. В началото на месец април след множество изследвания ми била поставена диагноза - туморно образование на назофаринкса и етмодиалните синуси. Образованието навлиза в мозъчната обвивка и притиска окото. Той бил насочен за лечение към клиника в Турция.
 
 

Здравейте мили хора, Имаме много добра новина! Ники се завърна от поредната химиотерапия в Турция. След контролното ...

Публикувахте от Помощ за Ники / Help for Niki в 22 септември 2017 г.

Близките му посочват, че Ники се завърнал от поредната химиотерапия в Турция.

След контролното ямр, направено непосредствено преди нея, беше установено ,че тумора е намалял значително, повече от на половината на това ,което беше след втората химия и вече може да бъде премахнат изцяло с операция. Тя ще бъде живот и здраве след около две седмици, стига кръвните показатели на Ники да са добри и да го позволят. Движим се по протокол, доказан ,че действа за сарком на Юинг. Естествено след това му предстоят още химиотерапии заедно с лъчетерапия и съответно присаждането на стволовите клетки, които му бяха извлечени.

Ники се чувства добре, много добре понесе до сега лечението и съответно показа страхотни резултати, така се изказа професор Хилми, съобщават във фейсбук.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.