Ударили са се товарен автомобил и кола
Ударили са се товарен автомобил и кола / netinfo
Камион и автомобил катастрофираха при 358-ия километър на магистрала "Хемус" в посока София, съобщиха от МВР. При пътния инцидент пострада дете, което си е ударило главата, но е контактно. Произшествието доведе до ограничаване на движението в участъка от аутобана между Каспичан и Шумен в продължение на повече от четири часа, като превозните средства се пренасочваха по обходен маршрут.
 
Сигналът за катастрофата е подаден в полицията в 09:12 часа във вторник. Съобщено било, че на АМ “Хемус“, малко след бензиностанция ОМВ край Нови пазар е възникнал пътен инцидент. На място са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

70-годишен шофьор от катастрофата край Смядово е с фрактури

Ударили си лек автомобил "Нисан" с пернишка регистрация и товарен автомобил "Ивеко" с варненска. По първоначална информация водачът на "Нисан"-а, който е пътувал в посока към Шумен, е застигнал товарния автомобил и се е ударил в задната му част.
 
В резултат на удара товарният автомобил се е преобърнал на пътя.
 

Птп хемус
netinfo


В шуменската болница за преглед е откарано 9- годишно дете, което е пътувало в лекия автомобил. Детето е с контузия на главата, контактно. Извършват му се изследвания в болничното заведение.
 
Водачите и на двата автомобила са правоспособни, тествани са за алкохол, наличие не е отчетено.
 
Поради катастрофата временно бе ограничено движението по магистралата в участъка Каспичан-Шумен и превозните средства се пренасочваха по обходен маршрут по път I-2 Каспичан – Шумен. Движението в участъка на магистралата, където стана катастрофата, бе възстановена малко пред 13.30 часа.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.