/ ThinkStock/Getty Images
Водач е установен да управлява автомобил след употреба на кокаин.

За проверка край Хиподрума бил спрян водач на лек автомобил Пежо „206“ с разградска регистрация. Служителите на реда, които работили по безопасността на движението забелязали, че при навлизане в Шумен след като видял полицейските екипи водач на лек автомобил Пежо отбил и спрял.

Дрогиран върти волана на БМВ из Шумен, друг подкара Пежо с 2,3 промила

Водачът и пътничката сменили местата си. Метри след това автомобилът бил спрян за проверка. След като потеглили автомобилът им бил спрян за проверка.  Униформените проверили жената, която била зад волана. Извършили проверка и на пътника.

Бил във видимо неадекватно състояние. 24-годишният И.М. от село Ясеновец, обл Разград, е тестван за алкохол. Наличие не е установено. След тест с техническо средство станало ясно, че управлява под въздействие на наркотични вещества.

Задържаха напушен шофьор в Шумен

Дръг-тестът отчел положителна на кокаин проба. Водачът не е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. 
 
Под въздействие на канабис е установен да управлява мъж от София. На пл.“България“ в Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил Мицубиши „Лансър“ със софийска регистрация. Зад волана бил19-годишен младеж от София.

Тестван е за шофиране след употреба на наркотични вещества. Показанията отчели наличие на канабис. Водачът не е дал кръвна проба за анализ.



За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.