10 популярни диджеи идват за Music Highlands
10 популярни диджеи идват за Music Highlands / Renesanz

Второто издание на фестивала за електронна музика Music Highlands ще се проведе в Шумен на 7 юли. Фестивалът, който през 2011 привлече повече от 2000 посетители, е организиран от Renesanz със съдействието на община Шумен.

Началото на фестивала е в 20:00 часа на паркинга пред Информационния център, краят в 07:00 сутринта на следващия ден, а входът е напълно безплатен.

Music Highlands 2012 ще събере на едно място над 10 популярни диджеи от чужбина и България. Хедлайнери в програмата са румънските продуценти Microcheep & Mollo, издаващи музиката си за италианския култов лейбъл Italo Business, както и родните техно диджеи Balthazar & JackRock, които съвсем скоро пускат ново парче за лейбъла на Umek - 1605. Заедно с тях на сцената ще се изявят нашумелите 2 Guys In Da House, Aiho от Bosphorus Underground Recordings, DJane Yani, Betega, Blagov, DJ SBP, Kid Mode, Krumec, DJ X и Bimbo.

Организаторите са се погрижили за всички детайли, които да направят обстановката приятна за феновете - голяма сцена, добро озвучаване и осветление, химически тоалетни и др.