/ netinfo
Над 200 деца от цяла България взеха участие в Четвъртия национален конкурс за вокално и танцово изкуство ”Звезден сблъсък”, който се проведе във Велико Търново на 15.12.2018 г. с цел да подкрепи даровитите деца в областта на танцовото и вокалното изкуство. Той се организира от Сдружение „Елита“ с подкрепата на Община Велико Търново.

Фондация "Етническа хармония" кани на концерт

Вокалните изпълнения бяха оценявани от д-р Нели Маринкова - преподавател по „поп и джаз пеене“ в НБУ университет и НМУ „Л. Пипков“ - София, доцент д-р Снежина Врангова е музиколог и преподавател по „музикален анализ“ в НМА „Проф. Панчо Владигеров“ София и Георги Янков - музикален директор и вокален педагог в Арт център "Angel steps" София , преподавател по поп пеене в Drago Drums School - София.

ФTT „Найден Киров“ ще представи най-новата си танцова постановка

Участниците бяха разделени в четири възрастови групи - от 5 до 7 години; от 8 до 11 години; от 12 до 15 години и от 16 до 25 години. Представители на различни музикални школи в страната се бориха за призови места в категориите „Рождествени и новогодишни песни”, „Поп, рок и джаз”.

В раздел „Рождествени и новогодишни песни” децата от ВС "Слънчеви ноти’’ с ръководител Наталия Константинова спечелиха следните награди: В първа възрастова група Ивайла Илиева спечели 3-то място, Дария Стефанова - 2-ро място и Бориса Кунева - 1-во място. Във втора възрастова група Александра Славова спечели 3-то място.Михаил Петров, Екатерина Пенева и Габриела Илиева са на 2-ро място а Никола Желязков и Марчело Петров са на 1-во място.

Вокално студио „Слънчеви ноти” - посланик на Българската Коледа с концерт и базар

В трета възрастова група Невена Недева е на 2-ро място. В раздел „Поп, рок и джаз” в първа възрастова група Ивайла Илиева и Бориса Кунева са на 2-ро място а Дария Стефанова е на 1-во място. Във втора възрастова група Александра Славова е със специална награда на журито, Екатерина Пенева и Габриела Илиева са на 3-то място. Михаил Петров, Никола Желязков и Марчело Петров са на 2-ро място. В трета възрастова група Невена Недева е със специална награда на журито.