П.Нунев:Гласувах, за да продължим това, което сме започнали
П.Нунев:Гласувах, за да продължим това, което сме започнали / Дарик Русе, Искра Георгиева
П.Нунев:"Гласувах, за да продължим това, което сме започнали"
63907
П.Нунев:"Гласувах, за да продължим това, което сме започнали"
  • П.Нунев:"Гласувах, за да продължим това, което сме започнали"

 

„Аз лично гласувах, за да продължим това, което сме започнали в Русе и русенска област, това, което градихме през последните три години и половина.” Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев. Той гласува в 11.30 ч. в 150-та секция в ПГ по механотехника.

„Гласувах за разума, за това да няма омраза, да няма противопоставяне, да няма ненавист, да има разумни и прагматични решениея, които да бъдат в полза на хората. Ние се доказахме като един екип, който олицетворява лицето на промяната в област Русе, каза още Нунев.

П.Нунев:"Гласувах, за да продължим това, което сме започнали"
netinfo

На въпрос как ще се отрази вчерашния скандал с бюлетините на избирателната активност и има ли според него промяна в нагласите на хората, Пламен Нунев отговори: „Според мен няма промяна. Аз лично съм разочарован от това, което се случи в деня за размисъл. Трябваше хората да имат възможност спокойно да обмислят днешния вот. Смятам, че избирателната активност ще е по-висока и повече хора ще излязат да гласуват, което ще покаже, че няма как да има манипулация на изборите.”