Представяне на листата на ДОСТ
Представяне на листата на ДОСТ / netinfo
Лютви Местан
92985
Лютви Местан
  • Лютви Местан
Близо 500 души присъстваха на поредната среща на Предизборния лъч, по време на която беше представена кандидатдепутатската листа на Обединение ДОСТ за област Русе. Срещата беше проведена в Хотел „Рига“ и започна с химна на Р. България. Събитието беше удостоено от Председателят на ДОСТ Лютви Местан, придружаван от зам.-председателя и водач на Листата за област Русе Айдоан Али, зам.-председателя Мариана Георгиева, Областния председател на Дост в Русе и кандидат за народен представител Бюлент Хасанов, водача на 24 МИР София Евгений Михайлов, Петър Бояджиев и други кандидати за народни представители от Русенската листа. 

Първото изказване направи Бюлент Хасанов, той увери присъстващите в готовността си да работи за просперитета на областта и отстояване на гражданските интереси. Изявеният борец за свобода и равноправие Петър Бояджиев, приветства избирателите на ДОСТ и ги призова да гласуват за свободата си, а Евгений Михайлов ги увери, че гласът с №13 е глас против лъжата Доган. 

Присъстващите в залата посрещнаха на крака Лютви Местан, който ги поздрави за смелостта и доблестта да тръгнат след новата партия ДОСТ. На избирателите той обясни принципите и идеите на ДОСТ и сподели, че всеки един глас от Русе е изключително ценен и има огромна политическа стойност. Местан заяви, че на Русе му прилича да подкрепи евроатлантическата кауза за модерния граждански патриотизъм. 

Обиколката на Предизборния лъч на Обединение ДОСТ обхвана срещи с гражданите на гр. Сливо поле, гр. Ветово и с. Смирненски, общ. Ветово и гр. Две Могили. 
 

Представяне на листата на ДОСТ
netinfo