Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки дойдоха за старта на кампанията на патриотите в Русе
Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки дойдоха за старта на кампанията на патриотите в Русе / netinfo
Красимир Каракачанов
92713
Красимир Каракачанов
  • Красимир Каракачанов
„Нашата амбиция е ясна. На президентските избори показахме, че сме единствените, които могат да си подадат ръка и да работят заедно. Така наречените леви и десни се опитват на базата на противопоставянето да печелят политически дивиденти, което според нас е престъпна практика. Именно заради това противопоставяне България е най-бедна в Европа“. Това заяви съпредседателят на коалиция“ Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО“ Красимир Каракачанов. Той, заедно със депутатът по от Европейския парламент Ангел Джамбазки са в Русе за откриването на кампанията и подкрепа за местната листа на патриотите.
 
Каракачанов подчерта, че амбицията на Обединените патриоти е не само запазване на резултатът от президентските избори, където за коалицията гласуваха 600 000 избиратели, а неговото подобряване. Моделът и алтернативата, която предлагат Обединените патриоти е на българския национален интерес. „Без задружни усилия няма как да решаваме проблемите и да вървим напред“, категоричен бе Каракачанов, който поясни, че амбицията на коалицията е двама народни представители от Русе. Той пресметна, че ако патриотите успеят да повторят резултатите от последните избори те ще имат над 40 депутати в следващия парламент.

„В последните няколко години държавата се грижеше за интересите на какви ли не малцинства. То не бяха турци, не бяха цигани, разни сексуални малцинства. В следващия парламент ние ще поставим интереса на българите над всичко“ , категоричен бе Каракачанов.

От своя страна Искрен Веселинов посочи, че в листите на коалицията има много русенци. А специално за русенската, водачът и поясни, че тя е единствена,в която няма хора, които да не са трайно свързани с Русе.

„За нас основен остава инфраструктурния проблем на Северна България. Силно се надявам в следващото Народно събрание да имаме необходимата сила за да прокараме конкретни действия, с които да спрем наливането на евро- и бюджетни средства само в една малка част от Южна България и София. За нас пътя между Русе и Търново трябва да е магистрала, а не скоростен път както предвиждат колегите от ГЕРБ“ заяви Веселинов