ДПС листа
ДПС листа / netinfo
Борбата с бедността и демографската криза са приоритетни за ДПС в следващото Народно събрание. Това заяви в интервю за Дарик водачът на русенската листа на Движението за права и свободи Бюрхан Абазов. „Това може да се постигне чрез стимулиране на инвестициите, което да доведе до увеличаване на икономическия растеж“, смята Абазов

Този растеж ще доведе и до значително увеличение на работните заплати и пенсиите. За целта обаче, в национален  приоритет трябва да се издигне и образованието.  Качественото здравеопазване трябва да бъде достъпно до всеки един български гражданин, категоричен бе Абазов.
Според него от основно значение е и сигурността на българските граждани в рамките на Европейския съюз. Бившият зам.-министър на земеделието е сигурен, че увеличаването на инвестициите в модерно земеделие в малките и средните ферми ще има своя принос и в стабилността на българския лев.
„ Ние ще бъдем гарант за правата и свободите на всеки български гражданин, независимо от неговия етнически произход и вероизповедание“, обеща кандидат-депутатът. 

ДПС
netinfo