Отново отлично представяне на разградските колоездачи
Отново отлично представяне на разградските колоездачи / СКК
След петте медала на Балканиадата в края на миналия месец разградските колоездачи от клуб „Спринт” отново с отлично представяне на престижен форум, този път само при юношите старша възраст – до 18 години.
На Републиканското първенство по пистово колоездене, провело се в Пловдив, медалите са само в една дисциплина, но са от най-ценния метал – златни. Възпитаниците на треньора Мирослав Минчев са победители в отборния спринт, това са: Теодор Спасов, Сейхан Ниязи и Февзи Аларън.
В индивидуалния спринт Сейхан Ниязи е шести, а Февзи Аларън – осми, което им е осигурило каране във финалите, където се класират само 8 състезателя, в крайното класиране и двамата остават на същите места.
В дисциплината отборно преследване колоездачите от клуб „Спринт” са на пета позиция, отборът е в състав: Теодор Спасов, Сейхан Ниязи, Февзи Аларън и Георги Николаев.
Треньорът Минчев похвали Сейхан Ниязи за много стабилното представяне в дисциплините скрач и издръжливост, където досега разградският клуб няма големи успехи, а той се справя доста добре и е въпрос на време да започне да печели медали и там
В крайното отборно класиране клуб „Спринт”-Разград е  на пето място.