Депутат откри мото събора на „Лудогорски братя“
Депутат откри мото събора на „Лудогорски братя“ / Радка Минчева
Народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова откри 15-тото издание на мото събора край Разград. Тя поздрави организаторите от мото куб „Лудогорски братя“ и подари икона на светеца – закрилник на България Иван Рилски – на съименничката и председателя на мото клуба Десислава Петкова.
Над 500 бяха пристигналите на поляната в местността „Пчелина“ край Разград мотористи от всички краища на България още преди официалното откриване и продължаваха да прииждат. Край палатките играят малките деца на мотористите, а в колички млади майки разхождат и няколкомесечни бебета. За пръв път мото съборът има и кауза, свързана с бебетата – на щанда, на който се продават артикули на организаторите на събитието – мото клуб „Лудогорски братя“ – има и касичка на фондация „Искам бебе“, която помага на хора с репродуктивни проблеми.
След официалното откриване първи награда получиха музиканти от Варна заради това, че са дошли първи на събора – още от сряда. След това започнаха игрите за деца – хранене със завързани очи на съотборника с кисело мляко, бягане с чували, последваха игри за възрастни – преместване на варел с мотоциклет, ядене на кренвирш върху мотоциклет в движение и други. Победителите получават награди, предимно свързани с управлението на мотоциклет.  
Концертът тази вечер е на варненската група „Miror“, утре на сцената излизат група „Metal militia“ и Милена Славова. През деня е традиционната почетна обиколка на Разград на колоната от мотоциклети. В 13,00 ч. моторите тръгват от хижа „Горски кът“, ще влезе в града по „Априлско въстание“, преди автогарата ще завие към ул. „Княз Борис“, край читалище „Развитие“ ще излезе на ул. „Дунав“, откъдето отново по „Априлско въстание“ ще излезе от града към „Пчелина“.
Още снимки вижте ТУК.

Депутат откри мото събора на Лудогорски братя
netinfo

Депутат откри мото събора на Лудогорски братя
netinfo

Депутат откри мото събора на Лудогорски братя
netinfo