Мотористи помагат на фондация „Искам бебе“ на 15-ия мото събор край Разград
Мотористи помагат на фондация „Искам бебе“ на 15-ия мото събор край Разград / Радка Минчева, архив
15-ият мото събор край Разград, организиран от мото клуб „Лудогорски братя“, започва днес. Още от сряда обаче започнаха да пристигат приятели на разградските мотористи, първи бяха от Варна – разказва председателят на „Лудогорски братя“ Десислава Петкова. Очакват се гости от цялата страна, както и от Италия, Румъния и Франция.
Официалното откриване на мото събора е в 19,30 ч. днес на голямата поляна в местността „Пчелина“. Освен вече традиционното мото „Пази моториста на пътя“ към още една добра кауза ще призоват разградските мотористи. До сцената, където ще има разнообразни игри за малки и големи, както и концерти, ще има кутия за дарения за фондация „Искам бебе“, която помага на двойки с репродуктивни проблеми. Ще се продават и артикули с логото на фондацията.
В първата вечер концертът ще е на група „Metal militia“, а във втората – на група „Miror“ и на Милена Славова.
В събота ще е традиционната почетна обиколка на града. В 13,00 ч. колоната от братя и сестри на вятъра тръгва от хижа „Горски кът“, ще влезе в града по „Априлско въстание“, преди автогарата ще завие към ул. „Княз Борис“, край читалище „Развитие“ ще излезе на ул. „Дунав“, откъдето отново по „Априлско въстание“ ще излезе от града към „Пчелина“.
Мото съборът продължава до неделя, когато мотористите се разотиват.

Мотористи помагат на фондация Искам бебе на 15-ия мото събор край Разград
netinfo