За пети път кмет плаща с лични средства семестриалните такси на отличниците
За пети път кмет плаща с лични средства семестриалните такси на отличниците / netinfo
За пета поредна година кметът на община Мадан Фахри Молайсенов продължи със своята инициатива, като плати с лични средства първите семестриални такси на първенците за 2017 година от СУ“Отец Паисий“ и ПГ „Васил Димитров“.

Тази година гордостта на СУ „Отец Паисий“ е Десислава Добрева с най-висок успех сред бившите си вече съученици – Отличен 5,86. Деси продължава своето образование в Техническия университет – Пловдив специалност „Индустриален мениджмънт“.

ПГ „Васил Димитров“ през 2017г. изпрати Ивайло Дишлиев с успех отличен 5,62. Младият мъж е избрал Фармацията за своя бъдеща професия. Знания и опит Иво ще придобива в Софийския университет.

Днес кметът посрещна двамата вече студенти и им пожела много успехи и с лекота да преминават и през трудностите, които ще срещат по пътя, който са поели. Той ги увери, че винаги е насреща, за да помага с каквото е по силите му, защото едно от желанията на ръководството на общината е младите хора да се квалифицират, но и да се върнат в Мадан, където да намерят реализация, да създадат семейства и да живеят в него.

„Мадан има нужда от Вас –Вие сте неговото бъдеще“, допълни той преди да ги награди.