Венцислав Каймаканов: Всички кандидати за кмет на Пловдив да кажат кой им плаща кампаниите
Венцислав Каймаканов: Всички кандидати за кмет на Пловдив да кажат кой им плаща кампаниите / netinfo

Досегашният политически модел на управление показа, че се е отдалечил от проблемите на хората, а политиците ги убедиха, че нищо не зависи от тях. Това е един от мотивите ми да се явя на тези избори, заяви независимият кандидат за кмет Венцислав Каймаканов по време на Голямия дебат за Пловдив, организиран от Дарик радио и вестник "24 часа". Независимият кандидат подчерта, че трябва да се използват максимално географското положение и инфраструктурата на Пловдив, за да може градът да заеме достойното си място в икономическата класация на страната.

Венцислав Каймаканов заяви категорично, че няма да участва в никакви пазарлъци за купуване на гласове и призова останалите участниците в Големия дебат за Пловдив да го последват, за да се сложи край на тази порочна практика. Независимият кандидат за кмет изложи подробно своите намерения за управлението на града през следващите години и подчерта, че ще работи активно за подобряване на медицинското и социално обслужване на пловдивчани.

Чуйте подробно от прикачения звуков файл кои са мотивите на Венцислав Каймаканов да се яви като независим кандидат за кмет на Пловдив и как отговори по време на Големия дебат на въпросите, свързани с приватизацията на общинските здравни заведения, управлението на общинската собственост, подобряването на инфраструктурата и разкриването на нови работни места.