Трима младежи загинаха при жестока катастрофа в Стамболийски
Трима младежи загинаха при жестока катастрофа в Стамболийски / netinfo
Трима младежи загинаха при жестока катастрофа в Стамболийски
79492
Трима младежи загинаха при жестока катастрофа в Стамболийски
  • Трима младежи загинаха при жестока катастрофа в Стамболийски

Жестока катастрофа взе три жертви снощи в Стамболийски. Сигналът е подаден в 22.40 часа чрез тел. 112. Според информацията, при изпреварване “Ауди” се сблъскало странично с лек автомобил “Хюндай”, след което "Ауди"-то се завъртяло и се врязало в дърво.

В резултат на удара на място са загинали 22-годишен младеж от града и две 19-годишни пловдивчанки, пътували в "Ауди"-то. 23-годишният му шофьор от Стамболийски е транспортиран в УМБАЛ "Св. Георги" за оказване на медицинска помощ. Взета му е кръвна проба за химическо изследване.

От пресцентъра на болницата съобщиха за Дарик, че младежът, управлявал "Ауди"-то е в добро здравословно състояние. Единствената травма, която е получил е счупване на бедрото. В момента той е настанен за лечение в Ортопедичното отделение на здравното заведение.

Втората кола е управлявана от 23-годишна водачка, също от Стамболийски. На нея също е взета кръвна проба, която не е отчела наличие на алкохол в кръвта.

На местопроизшествието е извършен оглед. Изясняват се и причините за настъпилия тежък инцидент. В сектор “Пътна полиция” е образувано досъдебно производство.