Hills of Rock
Hills of Rock / netinfo
Британската хеви метъл банда Judas Priest ще бъде хедлайнър на 21 юли на пловдивския фестивал Hills of Rock. Това съобщиха от фондация „Пловдив 2019“. Наред с представянето на Firepower, което е името на предстоящия им 18-ти студиен албум, живите легенди приготвят и голяма изненада на феновете си – групата ще представи всичките си хитове с невероятно мултимедийно шоу и титанична метъл мощ.

Hills of Rock ще се проведе за втори път, като тази година датите са 20 и 21 юли, а мястото се запазва – Гребната база. Билетите за него са в една ценова категория и вече са в продажба: до 31 декември 2017 г. ще струват 80 лева. До края на годината може да бъде закупен и комбиниран билет за фестивала заедно с концерта на Iron Maiden на Hills of Rock Exclusive на цена от 120 лева.

Зашеметяващата кариера на Judas Priest продължава повече от 40 години и има изключително влияние върху музикалната сцена. Доказателство за това е и последният им студиен албум Redeemer of Souls (2014), който дебютира на 6-то място в Билборд 200.

Тяхната популярност и авторитет са почти несравними. Неслучайно ги наричат "Metal Gods" ("Боговете на метъла"), което произлиза от едноименната им песен. Групата е продала повече от 50 милиона копия на албумите си по целия свят.

Билети могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим.

Очаквайте съвсем скоро още информация за останалите групи, които предстои да бъдат видени на сцената на Hills of Rock 2018.