линейка
линейка / ThinkStock/Getty Images
Починала е ранената при снощната жестока катастрофа край Пазарджик млада жена, съобщават от Областната дирекция на полицията в града. Пристигналият на място аварийно-спасителен екип е успял да я извади жива, но в критично състояние с много тежки травми. По-късно е починала от раните си.

В лекия автомобил БМВ са пътували трима младежи на възраст от 20 до 30 години. На пътя между селата Братаница и Ветрен дол водачът губи контрол над волана и колата се удря с висока скорост в крайпътно дърво. След сблъсъка е смачкана до неузнаваемост.

Водач загина на място след удар в дърво, жена е тежко ранена

На място загива пътуващият до шофьора младеж, а момичето е била на задната седалка. Пристигналият на място аварийно-спасителен екип разрязва ламарините, за да може екипите на Спешна помощ да извадят телата и да окажат помощ.

Оцелял е единствено шофьорът, който е приет в Областната болница. От снощи лечебното заведение е окупирано от роднини на младежа, очакващи новини за състоянието му, както и от близки на двамата загинали. Районът се охранява от полицейски патрули, за да се избегнат конфликти.