Младеж от Пазарджик отряза ухото на баща си, после вилня в областта
Младеж от Пазарджик отряза ухото на баща си, после вилня в областта / dariknews.bg/ Архив

Млад мъж от Пазарджик отряза ухото на баща си, направи катастрофа, уби агне и се качи гол на ел. стълб само за час. 24-годишният мъж, разиграл „екшън" за по-малко от 60 минути, пострада от електически ток. В момента е настанен в тежко състояние в пазарджишката областна болница.

По данни на полицията, мъжът се скарал с баща си и му отрязал ухото. След това противозаконно отнел лек автомобил, паркиран на улица в Пазарджик. С колата той успял да блъсне учебен мотоциклет и друга кола, но напуснал мястото на произшествието. При сблъсъка е пострадал 29-годишен моторист от Карлово.

Извършителят стигнал до пазарджишкото село Хаджиево, където проникнал в частен дом, направил опит да запали кошара, откраднал агне, което убил на място.  Собственикът на къщата също пострадал, след като бил ударен с брадва по ръцете.

В района между селата Хаджиево и Триводици, 24-годишният се качил чисто гол на електрически стълб и пострадал от високото напрежение. Сигналът е подаден от очевидци, които съобщили, че извършителят лежи в безпомощно състояние.

Дарик научи, че младежът е приет в лечебното заведение с отрязан полов член и силно упоен. От полицията отказаха да коментират здравословното му състояние, както и конкретни наранявания. Говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов заяви, че се извършват действия, за да се установи дали пострадалият е използвал наркотици и дали в момента на инцидентите той е бил под тяхно въздействие. 

По случая е образувано полицейско производство.