Рони О‘Съливан и Стивън Хендри
Рони О‘Съливан и Стивън Хендри / netinfo
Най-големите легенди в света на снукъра ще се изправят един срещу друг  в Пловдив. Седемкратният световен шампион Стивън Хендри ще премери сили с петкратния световен шампион Рони О‘Съливан тази вечер от 20:00 часа в зала Колодрума. Цените на билетите са от 20 до 150 лева, а притежателите на вип билети ще получат картичка с автограф от двете легенди. Местата на най-скъпите две категории ще бъдат на специално пригодените трибуни до масата.
 
Двамата майстори на щеката държат всички най-големи рекорди в света на снукъра. Българските фенове за първи път ще могат да се докоснат до иконата Стивън Хендри, който има 7 спечелени световни титли и е номер 1 по този показател.
 
Двубоите ще бъдат част от сериите Eleven 30. При тях се играе във формат 6 от 11 фрейма, при разрешени максимално 30 секунди за удар.
 
Миналата година Рони О‘Съливан загуби много драматично двата си двубоя с Марк Селби в София и Пловдив, като всички билети за двете събития бяха изчерпани предварително, а двамата водещи състезатели направиха дузина сенчъри брейка за радост на публиката.
 
След Пловдив, двубоите между двамата ще се проведат в София, Варна и Бургас