Игри на ластик и въже в „Лятна арена на талантите 2”
Игри на ластик и въже в „Лятна арена на талантите 2” / dariknews.bg/ Архив

Детски игри на дама, ластик и въже ще демонстрират в „Лятна арена на талантите 2", съобщиха от общината. Забавата ще се проведе в Цар-Симеоновата градина от 10 часа. Организаторите на безплатната занималня очакват родителите активно да се включат в демонстрациите на детските игри от миналото, защото се опасяват, че малчуганите за първи път ще ги играят.

Специално за турнирите по дама и скачане на въже са приготвени плажни хавлии, блузки, шапки и много други награди. Сцената на „Микрофонът е ваш" ще очаква всички малки таланти от 10 до 14 часа. Те ще имат възможност да изпълнят песен или стихотворения, да разкажат виц или гатанка. Родителите ще могат включат децата и в безплатни творчески работилници по интереси, състезание по надяждане с пици и други забави.

Предстоят и уроци по стандартни и спортни танци за децата с председателя на Българската федерация по спортни танци Светозар Жеков и неговите най-малки възпитаници.

Безплатната инициативата „Лятна арена на талантите 2" е на Община Пловдив и се провежда под патронажа на кмета Славчо Атанасов.