/ iStock/Getty Images
Ресторантите могат да работят при запълване на капацитета си до 50%
За ограничаване на разпространението на коронавируса Областният кризисен щаб в Пловдив препоръчва на хранителните и нехранителните магазини да въведат строг пропускателен режим за гражданите и да гарантират спазване на противоепидемичните мерки.

Операта в Пловдив прекратява своите спектакли

Щабът съветва търговските обекти да въведат удължено работно време с цел разреждане на потока от клиенти.

Ресторантите могат да работят при запълване на капацитета си до 50% и максимум шест души на маса, а нощните заведения - до четири души на маса.


Кметът на Пловдив Здравко Димитров е с COVID-19

На община Пловдив се препоръчва да се увеличат автобусите в пиковите часове, за да се избегне струпването на пътници.